Nieuws & Agenda

Danisha is de op één na oudste dochter van een gezin dat mijn collega’s en ik al jaren kennen als een doorlopende soapopera met vele bedrijven. ‘Hulp? Nee hoor, wij krijgen geen hulp!’ Zegt Danisha stellig. Ze komen alleen maar praten met mijn moeder. Mijn zus en ik, wij helpen.’

Lees verder

Oudere Berichten

Orthopedagoog Els vertelt: Zelfdoding is niet de enige optie

Els is orthopedagoog bij het CJG en spreekt geregeld ouders en kinderen met vragen of problemen. Door een schoolmaatschappelijk werkster werd ze gewezen op een 15-jarige jongen die het leven niet meer zag zitten. Zij ging met hem in gesprek en verteld hoe ze hem kon helpen.

Lees verder
Kraamtijd voorbij: hoe nu verder met borstvoeding?

Na de kraamtijd moet je de borstvoeding gaan combineren en inpassen in het ‘gewone’ leven. Hoe doe je dat? Wist je dat je recht hebt op tijd om te kolven op je werk? Lactatiekundige Rolinka geeft antwoord op veel gestelde vragen.

Lees verder
De 5 gevaren van de zon en zo beperk je de risico’s

Ondanks al het goeds dat de zon ons brengt, zijn er ook gevaren. Vooral tijdens deze warme dagen met weinig bewolking en een hoge zonkracht zijn extra maatregelen nodig. We leggen uit welke gevaren er zijn en Jeugdarts Bernice Samson geeft tips om de risico’s te beperken.

Lees verder
Vorige123Volgende